Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Miss Wu

Hoewel de oversteek over een woelige, winderige Pacific nog maar net is begonnen, barst er in mijn mailbox een verbeten strijd los. Wanneer u, beste lezer, mij aan boord per e-mail zou willen benaderen, gaat dat niet lukken. Dit komt omdat niet iedereen zomaar toegelaten wordt; je bent namelijk, in goed Nederlands, niet ‘ge-whitelist’… 

1 / 1
Bunkeren in Port Angeles.

Bunkeren in Port Angeles.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • zwarekees

    Dat is een van de weinige dingen die nog over is om het varen aangenaam te maken.

  • R.D. Schaik

    Goed om te lezen dat dat soort dingen nooit veranderd in die contreien.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook