Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Digitale vergadering

Niet lang geleden stonden de wegen in Nederland nog dagelijks verstopt met mensen die naar kantoor gingen om te vergaderen. Er werd wat afgekletst. En omdat het nu eenmaal gezelliger is als je elkaar kunt zien terwijl je dialogen houdt, zaten de mensen tot voor kort bij elkaar in speciaal daarvoor gecreëerde ruimten vol met beamers en internetverbinding. Toen brak de pandemie uit. Vergaderen met z’n allen was er niet meer bij. Alles moest digitaal en videobellen bood uitkomst.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook