Zeevrachtenmarkt: Marktverbetering op bijna alle fronten

Nadat de huren en vrachten enige tijd stegen voor de capesizers kwam er een correctie. Maar met huren van rond $ 23.000 per dag mogen de reders nog steeds niet klagen. De vraag naar ijzererts is nog steeds hoog dus een sterke daling van de vrachten wordt voor de capesizers niet verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zeevrachtenmarkt: Marktverbetering op bijna alle fronten | Schuttevaer.nl

Zeevrachtenmarkt: Marktverbetering op bijna alle fronten

Nadat de huren en vrachten enige tijd stegen voor de capesizers kwam er een correctie. Maar met huren van rond $ 23.000 per dag mogen de reders nog steeds niet klagen. De vraag naar ijzererts is nog steeds hoog dus een sterke daling van de vrachten wordt voor de capesizers niet verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer