Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Chinese vraag naar ijzererts doet markt goed

Papendrecht

Voor de capesizers stegen de charterhuren verder in een fors tempo van $ 19.000 naar bijna $ 29.000 per dag. Met dank vooral voor de massale invoer van ijzererts door China voor aanvulling van de voorraden voor de hoogovens en toenemende infrastructuur. Ook de Braziliaanse export van ijzererts naar China nam toe.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook