Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zeevarenden kunnen nog steeds voldoende rusten’

Londen

Zeevarenden kunnen zich ondanks de drukte aan boord vanwege de coronapandemie nog steeds goed aan de werk- en rusttijden houden. ‘Het is goed om te zien dat zelfs met alle uitdagingen het lijkt dat zeevarenden nog steeds de belangrijke rust kunnen krijgen die ze nodig hebben en de pauzes die ze verdienen om vermoeidheid te verminderen’, meldt secretaris-generaal Guy Platten van de internationale redersvereniging International Chamber of Shipping (ICS).

1 / 1
De bemanning van de Maersk Laust roept iedereen op zich nog steeds te houden aan de coronaregels. ‘Op deze manier kunnen we onze familie snel weer zien’, maken ze aan boord duidelijk. Rederij Maersk bedankt hun zeevarenden voor het leveren van voedsel, medicijnen en essentiële apparatuur in deze uitdagende tijden. (Foto Maersk)

De bemanning van de Maersk Laust roept iedereen op zich nog steeds te houden aan de coronaregels. ‘Op deze manier kunnen we onze familie snel weer zien’, maken ze aan boord duidelijk. Rederij Maersk bedankt hun zeevarenden voor het leveren van voedsel, medicijnen en essentiële apparatuur in deze uitdagende tijden. (Foto Maersk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    En iedereen denkt dat de rust- en werkuren naar alle eerlijkheid worden ingevuld net zoals het vaartijdenboek zeker? Leuke pr naar de walmensen toe.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook