Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat hervat aanbesteding zandsuppletie kustlijn

Den Haag

De aanbestedingen voor nieuwe zandsuppleties om de basiskustlijn in stand te houden worden door Rijkswaterstaat hervat. In aantocht zijn drie nieuwe contracten voor zandsuppleties die in 2020 en 2021 binnen het programma Kustlijnzorg moeten worden uitgevoerd.

1 / 1
Met de Vox Amalia is een geul voor de kust bij Den Helder opgevuld. (Foto: Van Oord)

Met de Vox Amalia is een geul voor de kust bij Den Helder opgevuld. (Foto: Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook