Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Mijnbouwer Vale sloopt 25 ertsschepen

ROTTERDAM

In een nogal lang verleden werden very large oil carries omgebouwd tot very large ore carriers die volgens Bimco spoedig naar de slopers zullen gaan. In 2017 waren er nog 51, nu nog een handjevol die dicht bij de sloopleeftijd gekomen zijn. De grote Braziliaanse mijnbouwer Vale deelde mee dat 25 van haar grote ertsschepen, voorheen grote vlcc’s, uit de vaart zullen worden genomen maar deed daar verder geen mededelingen over.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook