Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hapag Lloyd: voorlopig geen nieuwbouw of ontslagen

HAMBURG

Containerrederij Hapag Lloyd plaatst voorlopig geen orders voor nieuwbouw, maar er vallen in de komende tijd ook geen ontslagen. Ook wordt geen arbeidstijdverkorting aangevraagd. Wel wordt een volgend bezuinigingsprogramma uitgevoerd en wordt zonodig de liquiditeit via kredieten verhoogd. Dat zei CEO Rolf Habben Jansen woensdag 6 mei tijdens een ‘virtuele briefing’, zoals het bedrijf de video-persconferentie noemde. 

1 / 1
De Boston Express van Hapag Lloyd op het Panamakanaal. (Archieffoto Hapag Lloyd)

De Boston Express van Hapag Lloyd op het Panamakanaal. (Archieffoto Hapag Lloyd)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook