Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Supertankers ronden weer de grote kapen

ROTTERDAM

Supertankers als de New Vigourous, New Pioneer en New Harmony nemen vanwege de onrustige oliemarkt vanuit Saoedi-Arabië naar Europa weer de route via Zuid-Afrika en Kaap de Goede Hoop. De reis duurt twee keer zo lang als via het Suezkanaal, maar wellicht dat ondertussen de olieprijzen weer wat aantrekken. Bij de twee miljoen barrels crude die een supertanker vervoert, kan dat nogal wat uitmaken.  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook