Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sailing Home sails home

DELFZIJL

Terwijl aan de kade van Wijnne Barends Terminal in Delfzijl de grijpers van het stuwadoorsbedrijf Elzinga de buik van de Bijlsma Trader 3250 Hydra induiken, passeert de Sailing Home (1127 ton, 72,50 x 8,20 meter) met de Groningse provincievlag aan de mast richting haar thuishaven Groningen.

1 / 1
Het binnenvaartschip Sailing Home passeert de coaster Hydra, die waterglas lost bij de Wijnne Barends Terminal in Delfzijl. (Foto Henk Zuur)

Het binnenvaartschip Sailing Home passeert de coaster Hydra, die waterglas lost bij de Wijnne Barends Terminal in Delfzijl. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook