Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Spookschip verdaagt op de rotsen bij Cork

CORK

De Ierse autoriteiten zitten in hun maag met het 77 meter lange spookschip Alta dat zondag 16 februari op de rotsen liep bij het Ierse vissersdorpje Ballycotton bij Cork. Voor de stranding dreef het schip anderhalf jaar lang onbemand op de Atlantische Oceaan.

1 / 1
De Alta is na een onbemande zwerftocht van anderhalf jaar op de Ierse rotsen gelopen. (Foto EP)

De Alta is na een onbemande zwerftocht van anderhalf jaar op de Ierse rotsen gelopen. (Foto EP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook