Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Markt onder druk

Papendrecht

De Noorse rederij Western Bulk zag zich gedwongen zijn vloot in te krimpen, na een verlies in de tweede helft van vorig jaar van $ 18,7 miljoen en over het hele jaar $ 43,5 miljoen, terwijl in 2018 nog een winst werd gemaakt van $ 4,2 miljoen. Western Bulk zal niet de enige zijn die moeite heeft met hogere brandstof en verzekeringskosten en dalende vrachten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook