Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kamer vraagt: ‘Noodverordening vaarroute Wadden bij storm’ 

DEN HAAG

Om een nieuwe ramp in de Waddenzee te voorkomen moet het kabinet zo snel mogelijk met Duitsland gaan praten over een noodverordening waarmee de vaarroute boven de Waddenzee kan worden afgesloten. Dat vinden regeringspartij ChristenUnie en oppositiepartij GroenLinks. Op 11 februari verloor opnieuw een schip containers op deze route.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook