Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ertscarrier met explosieve lading alsnog naar Gent 

OOSTENDE [update]

De Belgische autoriteiten hielden ruim twee weken op de Noordzee voor Oostende een zeeschip tegen vanwege explosiegevaar. Vanwege het voorspelde slechte weer werd het schip vrijdag 7 februari verplaatst naar de Everingen op de Westerschelde en zondagmorgen opgeschut in Terneuzen meet bestemming Gent. Het gaat om de onder de vlag van de Marshalleilanden varende bulkcarrier Life Passion.  Dat meldt het Vlaamse Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust.

1 / 1
Vanwege het voorspelde slechte weer werd de Life Passion vrijdag 7 februari verplaatst naar de Everingen op de Westerschelde. (Foto Adri van de Wege)

Vanwege het voorspelde slechte weer werd de Life Passion vrijdag 7 februari verplaatst naar de Everingen op de Westerschelde. (Foto Adri van de Wege)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook