Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Compensatie voor vertraagde afschaffing walstroombelasting

ROTTERDAM

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaat de Nederlandse zeevaart compenseren voor het belastingnadeel dat ontstaat door de latere afschaffing van de energiebelasting op walstroom. Dat zei minister Cora van Nieuwenhuizen woensdag op de nieuwjaarsreceptie van de KVNR.

1 / 1
Minister Cora van Nieuwenhuizen trok een parallel met de vele vernieuwingen in de ‘roaring twenties’ van de vorige eeuw. ‘Nu niet met nadruk op mode en muziek, maar op duurzaamheid en digitalisering.’ (Foto Erik Jansen)

Minister Cora van Nieuwenhuizen trok een parallel met de vele vernieuwingen in de ‘roaring twenties’ van de vorige eeuw. ‘Nu niet met nadruk op mode en muziek, maar op duurzaamheid en digitalisering.’ (Foto Erik Jansen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook