Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Dode en vijf gewonden op afzinkbaar zware-ladingschip Boka Vanguard

DURBAN [update]

De Zuid-Afrikaanse luchtmacht heeft dinsdag 7 januari met een helikopter vijf gewonde bemanningsleden van het afzinkbare zware-ladingschip Boka Vanguard geƫvacueerd. Het gaat om Brazilianen die aan het werk waren op de nieuwbouw FPSO Petrobras 70 die op het dek van de Boka Vanguard staat. Zij waren ernstig ziek geworden. Een zesde man overleed aan boord.

1 / 1
Boka Vanguard met Petrobras 70 voor de kust van Zuid-Afrika. (Foto NSRI)

Boka Vanguard met Petrobras 70 voor de kust van Zuid-Afrika. (Foto NSRI)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook