Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse zetel bij zeevaartorganisatie IMO

LONDEN

Tijdens de conferentie van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) is Nederland gekozen als lid van de IMO-Council. De komende twee jaar heeft ons land daarmee een plek bemachtigd in dit dagelijkse bestuur van het agentschap van de Verenigde Naties, met vertegenwoordigers van 174 lidstaten. 

1 / 1
De IMO houdt haar 31ste ‘Assembly’ in Londen van 25 november tot 4 december. (Foto IMO)

De IMO houdt haar 31ste ‘Assembly’ in Londen van 25 november tot 4 december. (Foto IMO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook