Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Goed vooruitzicht

Papendrecht

De laatste maanden van het jaar zouden niet zo positief worden als verwacht. Althans, dat was de verwachting van een expert. Maar het lijkt mee te vallen. En als het klopt dat de capaciteit van de droge-ladingvloot in 2020 slechts met 2,8% groeit, terwijl de gemiddelde groei de laatste acht jaar 5,8% bedroeg, dan zou je toch denken dat ook het komende jaar niet zo slecht kan worden, tenzij de wereldeconomie ineens sterk gaat dalen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook