Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wachtsman Priscilla keek ergens anders naar

SOUTHAMPTON

Omdat de wachtsman filmpjes op zijn mobiele telefoon zat te kijken kon de coaster Priscilla (3250 dwt) van reder John Beikes en varend voor Wagenborg, op 18 juli 2018 zo’n twee uur lang uit koers raken en tenslotte aan de grond lopen bij Pentland Skerries voor de kust van Schotland.

1 / 1
De voor de kust van Schotland aan de grond gelopen Priscilla. (Foto RNLI)

De voor de kust van Schotland aan de grond gelopen Priscilla. (Foto RNLI)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook