Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Noorse Kustwacht chartert offshore-schepen van Boa

TRONDHEIM

Noorwegen krijgt vanaf januari 2020 de beschikking over twee zogeheten anchor-handling supply vessels voor calamiteitenbestrijding op zee. Hiervoor is een contract gesloten met Boa Offshore in Trondheim, die hiervoor twee opgelegde offshore-schepen gaat inzetten.

1 / 1
De AHTS Boa Bison gaat voor de Noorse Kustwacht aan het werk. (Foto PAS Publicaties/L. v.d. Meijden)  

De AHTS Boa Bison gaat voor de Noorse Kustwacht aan het werk. (Foto PAS Publicaties/L. v.d. Meijden)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook