Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

#MAG19: Maritime KVNR Shipping Award 2019

Rijswijk

Na rijp beraad heeft de jury van de Maritime KVNR Shipping Award uit alle inzendingen voor 2019 twee genomineerden aangewezen die op 4 november, tijdens het Maritime Awards Gala, kans maken om de prijs van de Nederlandse reders te winnen.

1 / 2
Heerema ontwikkelde ‘Full Power Zero Emissions’ als walstroomcase. (Foto Maritime Awards Gala)

Heerema ontwikkelde ‘Full Power Zero Emissions’ als walstroomcase. (Foto Maritime Awards Gala)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook