Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Minder export van graan

Papendrecht

De export van Amerikaans graan is veel lager dan gebruikelijk vanwege toenemende binnenlandse vraag. Dit veroorzaakte hogere prijzen, waardoor de vraag uit het buitenland afnam. De Argentijnse graanopbrengst was lager dan verwacht, eveneens een tegenvaller voor de droge-ladingschepen. Kleine troost, de Braziliaanse export steeg met een miljoen ton naar 35 miljoen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook