Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Stroom Braziliaans ijzererts weer op gang

Papendrecht

De Braziliaanse mijnbouwer Vale lijkt de rampzalige dambreuken, waarbij ook mensenlevens te betreuren waren, achter zich te hebben gelaten. Een productie van vijf miljoen ton ijzererts zou dit jaar nog kunnen worden bereikt. Volgend jaar moet dat naar 30 miljoen ton gaan om in 2021 weer iets te dalen naar 25 miljoen ton. Goed nieuws voor de capesizers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook