Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Snel verdienen met stiekeme reizen Iran-China

Papendrecht

De Chinese import van ijzererts en kolen daalde vanwege de viering van de Golden Week in dat land. De havenarbeiders kregen een week vrij. Ook de staalbedrijven gingen met vakantie. Als gevolg hiervan daalden de charterhuren in het Verre Oosten licht. Voor de panamaxen lagen de huren in het Verre Oosten rond $ 17.000 per dag en voor de supramaxen rond $ 13.000 per dag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook