Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Inzetbaarheid vloot verstoord

Papendrecht

Doordat reders moeten investeren in aanpassing van hun schepen aan de IMO-regels, wordt er momenteel minder geïnvesteerd in nieuwe schepen. De verwachting is dat daardoor de markt zal verbeteren in de laatste maanden van het jaar. Meer schepen zullen bij de werven moeten wachten op het technische aanpassingen. En ook in de eerste maanden van het nieuwe jaar zullen nog veel schepen bij de werven liggen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook