Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Kapitein wrijfhoutje tussen commercie en veiligheid’

ROTTERDAM

‘Kapiteins moeten zich af en toe een wrijfhoutje voelen tussen commerciële belangen en dingen als veiligheid of simpelweg goed zeemanschap’, zegt plaatsvervangend secretaris-generaal Marcel van den Broek van Nautilus. De maritieme vakbond herkent zich in de bevindingen van het rapport van MM&P/Dalhousie University, waarover Schuttevaer 6 september publiceerde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook