Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Graanhandel digitaliseert vervoer

Papendrecht

Vier van de grootste graanhandelaren, Midland, Bunge, Cargill en Dreyfus, hebben besloten hun transacties te digitaliseren. China National Cereals, Oils en Foodstuffs Corporation sloot zich hierbij aan. De groep maakt zich sterk de nieuwe technologie toe te passen en daardoor contracten efficiënter, accurater en transparanter te maken. Het consortium begint in de tweede helft van 2020 met verschepingen van sojabonen van Brazilië naar China.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook