Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ocean Viking als eerste met toestemming naar Lampedusa

LAMPEDUSA

‘Na 14 maanden is de Ocean Viking het eerste civiele reddingsschip dat met toestemming mensen aan land brengt in Italië’, meldt SOS Méditerranée dat de Ocean Viking samen met Artsen Zonder Grenzen in de vaart houdt. Met boten van de Italiaanse kustwacht zijn de 82 migranten in de nacht van zaterdag op zondag 15 september naar het eiland overgebracht.

1 / 1
Een patrouilleboot van de Italiaanse kustwacht brengt de 82 migranten van het reddingsschip Ocean Viking op Lampedusa aan land. (Foto EPA / Elio Desiderio) 

Een patrouilleboot van de Italiaanse kustwacht brengt de 82 migranten van het reddingsschip Ocean Viking op Lampedusa aan land. (Foto EPA / Elio Desiderio) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook