Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

KVNR blij met duidelijkheid: ‘Geen WML bij internationale zeevaart’

DEN HAAG

Staatssecretaris van Sociale Zaken Tamara van Ark heeft donderdagmiddag 5 september in een debat in de Tweede Kamer bevestigd dat de Wet minimumloon niet van toepassing is op de internationale zeevaart. ‘De noodzakelijke duidelijkheid is hiermee voor de internationale zeescheepvaart verkregen’, reageert adjunct-directeur Guido Hollaar van redersorganisatie KVNR.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook