Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verdubbeling afvaarten tussen Chinees Nansha en Europa

ROTTERDAM

De Elly Maersk vertrok 28 juli van Nansha voor haar eerste afvaart in de nieuwe dienst 2M naar Europa. Daarmee verdubbelt het aantal directe afvaarten van Nansha, meldt Havenbedrijf Rotterdam. Ook Ocean Alliance heeft al directe connecties met deze snelst groeiende haven in het zuiden van China.

1 / 1
De Elly Maersk voor de nieuwe dienst 2M op een eerste afvaart naar Europa. (Foto Havenbedrijf Rotterdam)

De Elly Maersk voor de nieuwe dienst 2M op een eerste afvaart naar Europa. (Foto Havenbedrijf Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook