Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brussel roept op tot opnemen bootmigranten van Open Arms

BRUSSEL [update]

De Europese Commissie heeft lidstaten gevraagd mee te helpen zoeken naar een oplossing voor het schip Open Arms dat met 121 160 migranten op de Middellandse Zee vaart. Het schip vaart onder Spaanse vlag, maar geen enkel land heeft de commissie gevraagd de coördinatie op zich te nemen, zei een woordvoerster.

1 / 1
De Amerikaanse acteur Richard Gere vrijdag aan boord aan van de Open Arms in gesprek met bootmigranten. (Foto Valerio Nicolosi / Associated Press) 

De Amerikaanse acteur Richard Gere vrijdag aan boord aan van de Open Arms in gesprek met bootmigranten. (Foto Valerio Nicolosi / Associated Press) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook