Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Zeer beperkt zicht

Al drie dagen is het zicht beperkt tot aan kraan twee. Dat is een kleine 75 meter. Ach, lekker rustig zo. Zolang het mistig is, is er geen wind en zolang er geen wind is, zijn er geen golven. En omdat we bezig zijn aan een overtocht in ballast – onderweg naar het droogdok voor een zogenaamde ‘special survey’ – is het ook stil vanaf kantoor. Geen ‘schiet-eens-op-berichten’, geen ‘please explain’-vragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook