Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Vreemd schip

op zee

Veel kapiteins bij mijn rederij, zoals ikzelf, hebben een ‘vast’ schip. Maar dat blijkt een rekbaar begrip. ‘U kunt nog even niet naar uw schip, maar we hebben een oplossing hoor!’, roept de man van bemanningszaken enthousiast. Nadat hij heeft uitgelegd dat ik eerst even een scheepje van Florida naar Finland moet varen, merk ik dat ik zijn positiviteit niet volledig deel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook