Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Ineens goede tijden

Papendrecht

Ineens beleven de capesizers goede tijden. Doordat weinig capesizers op de Atlantische routes beschikbaar zijn en een groter ladingaanbod van ijzererts uit Braziliƫ, kwamen de vrachttarieven op een niveau dat sinds augustus vorig jaar niet was gezien. China speelt een belangrijke rol door de import van ijzererts naar het hoogste niveau te tillen sinds 2017.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook