Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Flink minder sojabonen uit VS

ROTTERDAM

De Verenigde Staten exporteren flink minder sojabonen. In het vorige seizoen voerde China 94 miljoen ton sojabonen in, dit seizoen zal dat waarschijnlijk rond 85 miljoen ton liggen. Er zijn twee redenen, door de varkenspest in China werden enorm veel varkens omgebracht en China haalde meer sojabonen uit Braziliƫ, vanwege de Amerikaanse verhoging van invoerrechten op Chinese goederen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook