Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister eist snelle betaling MSC

DEN HAAG

Minister Cora van Nieuwenhuizen dreigt haar geduld te verliezen met containerrederij MSC. Ze vindt dat MSC voldoende tijd heeft gehad voor beoordeling van de ingediende claims in verband met het verlies van 342 containers van het MSC Zoe in de nacht van 2 januari dit jaar. ‘Ik verwacht nu snel daadwerkelijke uitbetaling door MSC’, schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer

1 / 1
De ravage op de MSC Zoë in de haven van Bremerhaven. (Archieffoto Havariekommando Cuxhaven)

De ravage op de MSC Zoë in de haven van Bremerhaven. (Archieffoto Havariekommando Cuxhaven)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook