Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Olietapijt’ van 20 kuub popcorn

CUXHAVEN

Bij een internationale oefening bij Helgoland hebben vier nationale oliebestrijdingsdiensten woensdag 19 juni een grote lading popcorn uit het water gevist. Met de popcorn werd gesimuleerd dat er olie in het water terecht was gekomen na een aanvaring tussen een containerschip en een tanker.

1 / 1
Een deel van de internationale vloot die meedeed aan de oefening bij Helgoland, voorop het Nederlandse kustwachtvaartuig Rotterdam. (Foto Havariekommando)

Een deel van de internationale vloot die meedeed aan de oefening bij Helgoland, voorop het Nederlandse kustwachtvaartuig Rotterdam. (Foto Havariekommando)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook