Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot containerschip maakt slagzij tijdens laden en lossen

LIVERPOOL

Het 294 meter lange containerschip MSC Matilde heeft vrijdag 24 mei plotseling slagzij gemaakt terwijl het was afgemeerd in Liverpool. Het lag geladen met 2184 containers voor de wal aan het Gladstone Dock in de River Mersey toen het schip sterk naar de rivierkant overhelde.

1 / 1
De slagzij makende MSC Matilde in Liverpool. (Foto RNLI/Daniel Whiteley)

De slagzij makende MSC Matilde in Liverpool. (Foto RNLI/Daniel Whiteley)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook