Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk-baas: dit wordt jaar van handelsoorlogen

KOPENHAGEN

A.P. Møller-Maersk-topman Søren Skou denkt dat een handelsdeal tussen de Verenigde Staten en China niet het einde van de handelsoorlogen is. Zodra dat gebeurt richt president Donald Trump zijn aandacht op Europa, verwacht de baas van ’s werelds grootste containervervoerder. ‘Daar is nog een onopgeloste ruzie over Duitse automakers.’ Het jaar 2019 wordt daarom sowieso het jaar van de handelsoorlogen, denkt de Deen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook