Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Teveel zwavel: 80.000 US$ boete

GEIRANGER

De Noorse maritieme autoriteiten (NMA) hebben de Griekse rederij Global Cruise Line een boete van 80.000 US$ opgelegd, omdat het schip Magellan teveel zwavel uitstootte in de Geirangerfjord. Daar geldt sinds maart een norm van 0,10% zwaveluitstoot, op de Megallan werd 0,17% gemeten. Uit de AIS-gegevens kon verder worden opgemaakt dat het schip in de…

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook