Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Toch extra Amerikaanse importheffingen

Papendrecht

Hoewel er meer Capesizers naar de sloperijen gingen in de eerste vier maanden van dit jaar, komen er ook meer nieuwe Capesizers in de vaart, terwijl de markt voor de grote schepen niet geweldig is. De huren voor de Capesizers schommelen rond $ 12.270 per dag. De capaciteit van de Capesize-vloot zal volgens Bimco niet kleiner worden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook