Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sea-Watch 3 terug naar Libië

MARSEILLE

De Sea-Watch 3 is, na een ‘onwettige blokkade’ van meer dan een maand, zaterdag 11 mei vanuit Marseille weer richting Libië vertrokken voor zoek- en reddingsacties. Het schip van de Duitse hulporganisatie Sea-Watch, dat vaart onder Nederlandse vlag, is nog het enige civiele reddingsschip in de centrale Middellandse Zee. Vrijdag werden nog zo’n 70 mensen het slachtoffer van wat de hulporganisatie ‘het dodelijke migratiebeleid van de EU’ noemt. Hun uit Libië vertrokken vluchtelingenboot kapseisde voor de kust van Tunesië.

1 / 1
De Sea-Watch 3 is weer onderweg naar Libië. (Foto Sea-Watch.org)

De Sea-Watch 3 is weer onderweg naar Libië. (Foto Sea-Watch.org)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook