Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: markt noopt tot creatieve financiering

Papendrecht

Lage vrachttarieven en huren dwingen rederijen vaak tot creatieve oplossingen om toch moderne schepen te kunnen inzetten. Zo verkocht Scorpio Bulkers zes van haar ultramaxen aan de Chinese leasemaatschappij Avic International Leasing, waarna rederij de schepen voor een periode van acht jaar charterde, met een optie om ze na acht jaar te kunnen terugkopen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook