Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verkoop van laagzwavelige stookolie komt op gang

Rotterdam

Steeds meer oliebedrijven zijn klaar om laagzwavelige brandstof te leveren. BP is per direct begonnen met de verkoop van de nieuwe scheepsbrandstof, terwijl andere partijen zoals ExxonMobil in het derde kwartaal beginnen met leveren.

1 / 1
Verkoop van laagzwavelige stookolie komt op gang

Verkoop van laagzwavelige stookolie komt op gang

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook