Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nabestaanden Estonia eisen 40,8 miljoen euro van Meyer Werft en Bureau Veritas

PARIJS

In Parijs is een proces in gang gezet tegen Bureau Veritas en de Meyer Werft in Papenburg. Het is aangespannen door circa 1000 overlevenden en familieleden van slachtoffers van de ramp met de ro-ro ferry Estonia in 1994, waarbij 852 mensen om het leven kwamen. De klagers eisen 40,8 miljoen euro voor psychische schade, aldus hun advocaat Maxime Cordier tegenover het Franse persbureau AFP.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook