Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ladingeigenaren brengen opvarenden in gevaar

Deventer

De TT Club, wereldwijd marktleider op het gebied van transportverzekeringen, heeft alarm geslagen naar aanleiding van de aanhoudende reeks containerbranden aan boord van zeeschepen. Volgens de verzekeraar is er elke 60 dagen wel ergens ter wereld een ‘major’ containerbrand en is de schade opgelopen tot zo’n 500 miljoen dollar per jaar.

1 / 1
Ladingeigenaren brengen opvarenden in gevaar

Ladingeigenaren brengen opvarenden in gevaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook