Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Antony Veder voegt twee ex-Skaugen LNG/LEG carriers toe aan vloot

ROTTERDAM

Twee weken nadat rederij Anthony Veder aankondigde deze zomer een nieuwe 30.000 m3 LNG carrier in gebruik te nemen, voegde het bedrijf vorige week nog eens twee schepen aan de vloot toe. Het gaat om twee LNG/LEG carriers van 10.000 m3, afkomstig uit de vloot van Skaugen.

Beide schepen werden aan Anthony Veder verkocht door de financieringsmaatschappij Nordea. Die had de schepen, waarop forse schulden rustten, samen met andere crediteuren opgeëist van Skaugen dat al enige tijd in grote financiële problemen verkeert,

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook