Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Marine Malta entert gekaapt migrantenschip

VALLETTA [update]

Reddingseenheden van de Maltezer strijdkrachten hebben donderdagmorgen 28 maart de controle overgenomen op het vrachtschip Elhiblu 1, dat 108 migranten aan boord heeft. Die kaapten de tanker een dag eerder toen duidelijk werd dat de kapitein, die hen op zee had gered, wilde terugvaren naar Libië om hen daar af te zetten. Een groepje ‘piraten’ dwong hem daarop koers te zetten naar Malta.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook