Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bijzondere oorlogsherinnering in gereddenverblijf Javazee

Den Helder

Met de onthulling door vice-admiraal b.d. Matthieu Borsboom van twee gedenkpaneeltjes in het voorgereddenverblijf van de motorreddingboot Javazee is in Den Helder stilgestaan bij de Slag in de Javazee. Bij deze dramatisch verlopen zeeslag kwamen op 27 februari 1942 in totaal 915 marinemensen om het leven.

1 / 2
Bijzondere oorlogsherinnering in gereddenverblijf Javazee

Bijzondere oorlogsherinnering in gereddenverblijf Javazee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook