Ook senaat stemt in met wet tegen de zeepiraterij

Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer – 52 van de 75 leden – heeft dinsdag 19 maart ingestemd met de Wet ter bescherming koopvaardij (anti-piraterijwet). SP, PvdA, GroenLinks en Partij voor de Dieren stemden tegen, D66, in de Tweede Kamer nog tegen, stemde in de Eerste Kamer vóór met VVD, CDA, PVV, ChristenUnie, 50+, SGP en de Onafhankelijke Senaats Fractie (OSF).

Ook senaat stemt in met wet tegen de zeepiraterij

Veel steun en sympathie tijdens Eerste Kamer-debat

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Ook senaat stemt in met wet tegen de zeepiraterij | Schuttevaer.nl

Ook senaat stemt in met wet tegen de zeepiraterij

Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer – 52 van de 75 leden – heeft dinsdag 19 maart ingestemd met de Wet ter bescherming koopvaardij (anti-piraterijwet). SP, PvdA, GroenLinks en Partij voor de Dieren stemden tegen, D66, in de Tweede Kamer nog tegen, stemde in de Eerste Kamer vóór met VVD, CDA, PVV, ChristenUnie, 50+, SGP en de Onafhankelijke Senaats Fractie (OSF).

Ook senaat stemt in met wet tegen de zeepiraterij

Veel steun en sympathie tijdens Eerste Kamer-debat

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer